За добу (станом на ранок 21.11) російські найманці 6 разів відкривали вогонь по наших військових. Противник двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. За даними прес-центру штабу ООС, ворог гатив у районах населених пунктів Кримське, Піски, Верхньоторецьке, Водяне та Лебединське.
Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 120 мм ворог двічі обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу Водяного, що на Приазов’ї.
У результаті бойових дій жоден військовослужбовець не постраждав. 
За даними розвідки, 20 листопада чотирьох бойовиків російських окупаційних військ знищено, ще чотирьох — поранено.
Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — околиці Донецька): «Провокації не припиняються. Вночі наша група потрапила під ворожу атаку з гранатомета. Часто працюють АГС. Артилерія ворога давно вже мовчить, та це не означає, що її відвели. Пояснення тиші банальне: ми впритул підійшли до ворога і цим, як виявляється, убезпечили себе. Вони не стріляють з важкого калібру, адже бояться потрапити у своїх. Досить часто безпілотники скидають нам на голови міни. У нас уже справжня зима, і це внесло корективи у плани ворожих снайперів. Бойовики нині переключились на великокаліберну зброю».