За добу (станом на ранок 23.11) російські окупанти 4 рази прицільно відкривали вогонь по наших військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. За даними прес-центру штабу ООС, бойовики гатили в районах населених пунктів Станиця Луганська, Вільний, Луганське та Павлопіль.
Також ворог застосував озброєння бойових машин піхоти неподалік хутора Вільного, а протитанкові керовані ракети — поблизу Луганського.
«Втрат серед військовослужбовців немає. За даними розвідки, двох окупантів поранено», — зазначено в повідомленні штабу.
За даними групи «Інформаційний спротив», останнім часом на Донбасі кількість ворожих обстрілів зменшилася. Це сталося через підготовку і проведення 11 листопада «виборів глав ДНР/ЛНР». «Командування   «1-го і 2-го АК» оперативного угруповання російських окупаційних військ отримало директиву ГШ ЗС РФ, яка наказувала на період так званих виборів обмежити завдання вогневих ударів по позиціях українських військ і населених пунктах на підконтрольній Україні території. Однак уже найближчим часом можна очікувати збільшення кількості обстрілів з боку окупантів», — йдеться в повідомленні групи.