У Кременчуці на базі територіального центру соціального обслуговування мешканців Крюківського району почав роботу четвертий мобільний денний стаціонар. Тут ведуть прийом фахівці комунального закладу «Кременчуцький обласний госпіталь для ветеранів війни».

Цього разу вони надають медичну допомогу понад двом десяткам ветеранів. Останні водночас отримують тут і соціально-реабілітаційні послуги. Зокрема, ходять на фізіотерапевтичні процедури, на масаж тощо, а також займаються лікувальною фізкультурою. Загалом з початку року в терцентрі та його філії меддопомогу й оздоровчі послуги отримали 103 ветерани війни. Кожен з них за потреби й бажання міг би, звісно, лікуватися й у госпітальному стаціонарі.
Однак у цьому разі йдеться про немолодих земляків, які мешкають у віддаленому мікрорайоні міста. Більшість із них воліють «переселятися» у палати медзакладу тільки тоді, коли вже дуже «прикрутить». Нерідко цьому перешкоджають ще й певні життєві обставини. Скажімо, необхідність доглядати за хворою дружиною чи чоловіком. Натомість мобільний денний стаціонар, який облаштовують якнайближче до їхніх домівок, ці люди відвідують залюбки.