За добу (станом на ранок 30.11) російські найманці 14 разів відкривали вогонь по наших військових, зокрема зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. За даними прес-центру штабу ООС, з мінометів калібру 82 мм ворог гатив у районах населених пунктів Кримське, Луганське, Чермалик, Гнутове та Водяне.
По опорних пунктах біля Кримського, Гнутового і хутора Вільного противник, окрім мінометів, вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. По захисниках Красногорівки і Тарамчука окупанти били зі стрілецької зброї, а неподалік Авдіївки — з автоматичних гранатометів. Окрім того, ворожий обстріл із великокаліберних кулеметів та гранатометів зафіксовано у районі Верхньоторецького.
«Під час бойового зіткнення зник безвісти солдат Сергій Проданюк. За даними розвідки, трьох окупантів зі складу збройних формувань Російської Федерації минулої доби було знищено», — йдеться в повідомленні штабу.
Про останні події з передової розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район ДАП): «Провокацій знову побільшало. Орки вночі відкрили вогонь з мінометів калібру 120 мм. Потім гатили з СПГ, РПГ, великокаліберних кулеметів. Знову довелося давати відсіч. Трохи їх заспокоїли. Активно працюють ворожі снайпери. Схоже, заїхала нова група з РФ. Їхню приналежність до кадрових підрозділів Росії видає озброєння. Прицільні постріли по нашому опорнику лунають з відстані 1,5—2 км. Стріляють досить влучно. Зараз відносно спокійно... Готуємося до вечора».

Вл. інф.