Очевидних змін у регіоні немає. Більший ажіотаж тут викликав візит Президента України, ніж воєнний стан. Проте військові об’єкти приведено в повну бойову готовність. І, як повідомив начальник прес-центру оперативного командування «Північ» Віталій Кирилов, планується призов оперативного резерву номер один, який вирушить на військові збори. Особливо цікавлять армійське керівництво ті, хто має дефіцитні спеціальності.

Поліція повідомляє, що крім збільшення патрулів, залучення службових собак та активізації роботи на дорогах, що ведуть до міжнародних пунктів пропуску, жодних змін у роботі не відбулося. Єдине, що поліцейські радять — у прикордонних районах мати при собі документи, що засвідчують особу.
Спокійно і на кордоні — через нього не пропустили шість осіб, але це вже давно не є чимось незвичним. І якщо в перший день воєнного стану кордон перетнули на 37 відсотків менше людей і на 23 відсотки менше авто, то вже наступного дня, за повідомленням прес-служби Чернігівського прикордонного загону, їх кількість зросла. За добу пропущено 5800 осіб та 1600 машин.