В обласному центрі по вулиці Жоліо-Кюрі запрацював оновлений Центр для бездомних та осіб із складними життєвими обставинами. Розрахований він на 40 осіб, ще стільки можна розмістити в пункті обігріву. Крім найнеобхіднішого його мешканці зможуть отримати медичну, психологічну і правову допомогу, відновити документи. 

«Це єдиний комунальний заклад, який надає послуги із підтриманого проживання. Так званий соціальний хостел з кращими умовами, де можна приготувати їжу, є пральня та душові. Сподіваюсь, що новий центр налаштує цих людей на зміну свого життя», — каже голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, який поспілкувався із мешканцями центру та персоналом.
Безхатченкам такі зміни подобаються: у новому притулку є гаряча вода, простора кухня. Облаштували кабінет перукаря та невеличку бібліотеку.
Практичні роботи з реконструкції будівлі розпочалися у 2017 році. Приміщення відновили та додатково добудували другий поверх, на що спрямували понад 6 млн грн. Половину цієї суми виділили з Державного фонду регіонального розвитку, майже 2 млн — з обласного бюджету та 500 тис. — з міського. Долучилися до облаштування центру і благодійники.