Торік у вересні у Млинові відбувся інвестиційний форум, який став відправною точкою у поліпшенні інвестиційного клімату у районі.

— Одразу після форуму знайшовся інвестор, який придбав Владиславівський консервний завод,— констатує начальник агропромислового, економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Млинівської РДА Петро Гаврон. — До речі, стартова ціна цього підприємства під час торгів зросла з 300 тисяч до 1,1 млн грн. Нині приміщення на консервації, власник проводить ремонтні роботи.
Згодом у Новинах колишнє птахопідприємство придбав підприємець із Млинова Володимир Чайка. Він також став переможцем аукціону з продажу колишнього колгоспного 20-гектарного садка у Добрятині. На цю пору дерева в ньому викорчувані, замовлена проектно-кошторисна документація і проводяться підготовчі роботи, щоб наступного року посадити садок такою ж площею.
У Кораблищах приміщення ферми колишнього сільгосппідприємства «Радівське» придбав підприємець Едуард Романюк і розпочав будівництво двох пташників на 240 тисяч голів птиці. За попередніми розрахунками, у березні-квітні наступного року птиця має бути поставлена на відгодівлю. За підсумками чотирьох аукціонів виторг становить майже 2,5 мільйона гривень.
За попередньою інформацією, відбуваються позитивні зрушення у багатостраждальній історії господарської невизначеності Бокіймівського комбінату хлібопродуктів. Принаймні на цю пору його приміщення перебувають під охороною і є надія, що виробнича діяльність на підприємстві буде відновлена. Є підстави вважати, що на його місці буде тваринницький комплекс, бо зерно там зберігати неможливо — виробнича інфраструктура демонтована і розкрадена.