У Володимирці урочисто відкрито інклюзивно-ресурсний центр. Він розміщенний у приміщенні позашкільного навчального закладу. Кабінети наповнили сучасними меблями та обладнанням для практичних занять з дітьми, забезпечили комп’ютерною технікою, дидактичними та наочними матеріалами. Кабінет лікувальної фізкультури обладнали шведською стінкою, велотренажером, біговою і тактильною доріжками.

До роботи вже залучили досвідчених фахівців — логопеда, дефектолога, реабілітолога, практичного психолога та вчителя лікувальної фізкультури. Вони проводитимуть обстеження дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років, проводитимуть корекційно-розвиткові заняття, складатимуть та за потреби коригуватимуть для них індивідуальні програми розвитку.
«Цього новосілля чекали з нетерпінням. Адже у Володимирецькому районі понад 600 дітей, які розраховують на допомогу інклюзивно-ресурсного центру», — сказав в. о. голови Володимирецької РДА Анатолій Рижий.
До відома, в області вже відкрили вісім інклюзивно-ресурсних центрів, упродовж двох років їх в області планується відкрити 33.