Комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради разом з Навчально-науковим інститутом автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки Національного університету водного господарства і природокористування провели обласний конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій (на знімку). Участь у ньому взяли 48 школярів із 18 навчальних закладів регіону.

У такий спосіб організатори інтелектуального змагання хотіли виявити та підтримати обдаровану молодь, стимулювати її інтерес до поглибленого вивчення інформаційних технологій. Конкурс проводився у трьох номінаціях: «Офіс-менеджмент», «Веб-дизайн» і «Програмування». Учні показали високий рівень знань та практичних навичок роботи з комп’ютерними програмами, за що й отримали подарунки від ректорату НУВГП.
Перше місце посіли вихованці Дубенської міської станції юних техніків, друге — команда Здолбунівського району, третє — юні ІТ-шники з Вараської школи № 1. Переможцям в особистому заліку вручено дипломи Рівненського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Рівне.