ВІННИЦЯ:

Святковий будиночок з написом «Вінницька новорічна пошта» відкрито у центрі міста над Південним Бугом (на знімку). Одну святкову листівку і марку тут можна отримати безплатно.

У такий спосіб організатори — відділ культури Вінницької міськради та обласна дирекція «Укрпошти» — заохочуватимуть містян до уже призабутої форми новорічних привітань з використанням листівок. Поруч з будиночком — поштова скринька. Працівники «Укрпошти» запевнили, що доправлять вітання у будь-яку точку нашої держави.
Під час відкриття відбулося погашення поштової марки з написом «Щедрик» народився у нас». Йдеться про відому у багатьох країнах різдвяну колядку в обробці нашого земляка Миколи Леонтовича. Саме з такими марками полетять вітання з Вінниці.
У «Новорічній пошті» можна також написати листа Святому Миколаю чи Санта-Клаусу. Такі листи обіцяють передати адресатам ельфи та янголи, які виконуватимуть роль листонош. Працюватиме нове відділення щодня з 16-ї до 21-ї години до 13 січня 2019-го. Там також можна буде взяти участь у майстер-класах з виготовлення ялинкових прикрас, ознайомитися з рецептами приготування імбирних пряників тощо. А починаючи з 19-ї години на площі демонструватимуть фільми на новорічну тематику...

Фото з сайту Вінницької міськради.