Днями голова фракції «Народного фронту» Максим Бурбак відвідав школи сіл Товтри та Дорошівці, а ще Заставнівську районну лікарню, що на Буковині. «Переконався, що класи «Нової української школи» успішно працюють, укомплектовані і підручниками, і наочним приладдям. Мав змогу поспілкуватися і з вчителями, і з учнями. Школа розвивається — це приємно бачити», — зазначив Максим Бурбак на своїй сторінці у Фейс-буці. З адміністраціями шкіл парламентарій обговорив подальші заходи з підвищення енергоефективності навчальних приміщень. Півторагодинна зустріч у Заставнівській районній лікарні показала, що головні питання для медиків — не лише проблеми лікарні чи медицини. Обговорили багато різних питань: починаючи з ціни на газ, розмитнення євроблях, кадрових змін в керівництві області і завершуючи необхідністю заміни ліфтів лікарні. Після допомоги Кіцманській лікарні із заміною ліфтів настала черга Заставни. Голова фракції пообіцяв, що звертатиметься з відповідним зверненням до уряду.
Голова фракції «Народного фронту» Максим Бурбак також провів зустрічі з колективами чернівецьких підприємств. На своїй сторінці у Фейсбуці парламентарій пише, що особливо цікавою була зустріч із працівниками машинобудівного заводу. «Цікаві, гострі питання, які свідчать, що люди переймаються не лише власними проблемами чи проблемами підприємства, — зазначає він. — Наприклад, багато питань про спотворене в Чернівцях місцеве самоврядування. Про ціну на газ, субсидії, про інженерне облаштування державного кордону з Російською Федерацією». Парламентарій каже, що намагався відповісти максимально на всі запитання та роз’яснити позицію «Народного фронту».
А напередодні Комітет виборців України оприлюднив результати дослідження, згідно з якими М. Бурбак «був присутній на 79 із 84 засідань Комітету з питань ветеранів та осіб з інвалідністю». Це найвищий показник серед усіх лідерів парламентських фракцій. «Лише суха статистика, за якою тисячі годин роботи, — прокоментував інформацію М. Бурбак. — Мені є про що звітувати перед своїми виборцями. І не лише у відсотках».

Вл. інф.