Народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський (на знімку) взяв участь у презентації-практикумі унікального вітчизняного агропродукту — органічного добрива, розробленого запорізькими ученими-агрономами та агрохіміками-ґрунтознавцями.

«Водорозчинне органічне добриво «Гумілін» — унікальне, просте у використанні та природне, не шкідливе для довкілля при його застосуванні. Над цим продуктом працювали провідні запорізькі учені-агрономи та агрохіміки-ґрунтознавці. Польові випробування цього добрива у різних регіонах України довели його універсальність та ефективність», — зазначили у прес-службі Запорізької обласної партійної організації.
Це перший такий захід, спрямований на практичну підтримку аграріїв регіону, наголосив Олександр Романовський. За його словами, наступного року планується провести низку практикумів та семінарів, що сприятимуть успішному розвитку малого та середнього бізнесу на селі.
Про нагальні проблеми сільгоспвиробників, зокрема, що стосується добрив, а це здебільшого імпортні, розповіли представники провідних агрофірм Запорізької області. Вони запевнили, що воліють застосовувати продукт вітчизняного виробництва. Також на презентації-практикумі були порушені питання щодо підвищення тарифів на вантажні перевезення, оподаткування та мораторію на продаж землі.
Крім того, Олександр Романовський відвідав перший Молитовний сніданок Східного регіону. «Я дуже вдячний організаторам та співзасновникам Молитовного сніданку. Цей захід спрямований на консолідацію людей різного віросповідання, політичних опонентів, представників влади та бізнесу, кожного жителя Східного регіону», — наголосив народний депутат і додав: «Тут, в першу чергу, зібрались ті, хто сприяє збереженню миру, спокою та злагоди Запорізького краю».
Під час Молитовного сніданку пролунала спільна молитва за мир, охорону кордонів, повернення окупованих земель, захист наших військових та перемогу і мир в Україні.