Так завершує рік найбільший сільський район України — Тячівський. Очільник Закарпаття Геннадій Москаль під час поїздки проінспектував зроблене й визначив план робіт на наступний рік.

— Восени цього року турецька автодорожня компанія «Онур» почала капітальний ремонт обласної дороги Синевир — Колочава — Буштино, яка з’єднує три райони: Міжгірський, Хустський і Тячівський, — цитує голова ОДА його прес-служба. — Частина дороги в Міжгірському та Хустському районах уже зроблена, наступної весни, щойно дозволять погодні умови, ремонт продовжать. Ця дорога проходить через популярні туристичні локації, а суцільний асфальт тут не прокладали уже кілька десятиліть.
Нині Тячівський район — один із лідерів щодо виконання ремонту доріг, стільки дорожніх робіт, як за минулі три роки, тут не виконувалося від здобуття незалежності України.

А в селі Нересниця голова ОДА відкрив новозбудований за кошти обласного бюджету спортмайданчик (на знімку) і оглянув довгобуд загальноосвітньої школи, яку почали зводити ще в радянський період. Будівництво можна відновити, але треба, щоб школа потрапила в перелік об’єктів Державного фонду регіонального розвитку, який фінансується з держскарбниці. Г. Москаль доручив здійснити коригування проектно-кошторисної документації.

Василь НИТКА.
Фото прес-служби ОДА.