Мобільну ультразвукову систему Samsung MySono U6 для проведення діагностичних обстежень в умовах стаціонару безпосередньо на лікарняному ліжку передано Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні. Нове обладнання стало найкоштовнішим подарунком до Дня Святого Миколая на теренах краю. Його вартість — понад мільйон гривень.  
За словами головлікаря колективу Василя Паненка, ультразвукова система дасть можливість обстежувати нетранспортабельних пацієнтів. Медик щиро подякував благодійникам, обласній владі за підтримку закладу. Адже вже третій рік поспіль напередодні свята Миколая лікарня отримує нове сучасне обладнання. Така допомога сприяла зменшенню удвічі смертності маленьких пацієнтів в умовах закладу. Показник зафіксовано за підсумками чотирьох останніх років.
Протягом 2018-го у лікарні реконструйовано два відділення — анестезіології та інтенсивної терапії, капітально відремонтовано приміщення першого поверху неонатального Центру, в якому створено операційний блок. Тривають роботи з реконструкції інфекційно-боксового відділення. На 2019-й планують створити сучасне відділення екстреної медичної допомоги у структурі дитячого лікарняного закладу.
Маленькі пацієнти, які у ці дні лікуються на стаціонарі в обласній дитячій лікарні, отримали від поважних гостей подарунки, для них організували низку розважальних заходів біля ялинки.

Пацієнти Вінницької обласної дитячої лікарні отримали подарунки, а медики — нове сучасне обладнання.

Фото з сайту Вінницької ОДА.