Серед заводів-гігантів, що дісталися Тернополю у спадок від Радянського Союзу, лише Тернопільський м’ясокомбінат повністю відновив роботу. Проте діє поки що не на повну потужність. Зрештою, і технології постійно змінюються, але нині асортимент цього місцевого підприємства становить майже 250 найменувань продукції із сировини власного виробництва.
Якість і безпечність продукції підприємства нещодавно земляки оцінили в рейтингу місцевих компаній «Народний бренд-2018». У номінаціях «Виробник м’ясної продукції» та «Виробник продовольчих товарів» Тернопільський м’ясокомбінат та мережа фірмової торгівлі «Студія м’яса» отримали відзнаку. «Безпеку та якість нашої продукції вже втретє поспіль оцінюють наші клієнти», — сказав під час вручення нагороди директор м’ясокомбінату Сергій Мазін.
Ще одна подяка дісталася за партнерство в цьому заході, який щороку об’єднує місцевих виробників.

Фото надано Сергієм Мазіним.