Станом на 22 грудня Закарпатська область уже використала понад 212 мільйонів гривень із майже 219 мільйонів гривень субвенції з держбюджету на середній поточний та капітальний ремонт автодоріг обласного, районного та комунального значення. Показник використання коштів становить 97 відсотків.
Решта 6,5 мільйона гривень залишається на утримання обласних і районних доріг у зимовий період (закупівля солі та сипучих матеріалів, пального, виплата зарплати працівникам облавтодору тощо). Якщо цих коштів виявиться недостатньо, додаткове фінансування на утримання доріг виділять місцеві бюджети.

«Тож заяви про провал освоєння коштів Дорожнього фонду на Закарпатті — безпідставні, — наводить слова очільника області Геннадія Москаля прес-служба ОДА. — Так, у регіоні ще залишається багато невідремонтованих доріг, але в межах фінансування, виділеного для відновлення дорожнього покриття, ми зробили все по максимуму».
За словами керівника ОДА, «стільки ремонтів, як за останні три роки, в області не робилося з часу здобуття Україною незалежності».

Ужгород.