На центральній площі обласного центру за участю керівників та працівників головного теруправління юстиції в області консультували громадян у рамках Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!».

У рамках цього проекту працівники відомства постійно інформують населення та надають практичні рекомендації щодо захисту прав громадян із найактуальніших напрямів. Принагідно 10 січня ознайомили перехожих із нормами другого пакета законів #ЧужихДітейНеБуває, а також розповідали їм про інформаційні кампанії Міністерства юстиції.
До слова, в Україні діє єдиний номер з надання безплатної правової допомоги 0-800-213-103 та єдиний багатоканальний телефонний номер кол-центру Міністерства юстиції України (044) 364-23-93. Зателефонувавши на нього, ви зможете уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безплатну вторинну правову допомогу, про зміни у законодавчій базі щодо її надання, адреси й контакти центрів у всіх регіонах України. Ця телефонна лінія працює цілодобово.

Надія МИКОЛАЙЧУК.
Фото надано прес-службою ГТУЮО.