Однойменну колядку в суботу о 14.30 одночасно виконали в різних містах України. До речі, таку само акцію провели й за кордоном. Зокрема, за інформацією організаторів, цього року колядування охопило 30 українських міст, а також п’ять країн — Велику Британію, Австрію, Нідерланди, Польщу та Німеччину.
Ужгородці та гості міста на площі Народній змогли долучитися, підтримати святковий настрій і разом із народним хором «Астра» викладачів Ужгородської дитячої школи мистецтв заколядували «Нова радість стала», побажали всій Україні добра та миру в новому році. Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, повідомляють з його прес-служби, також взяв участь у різдвяній акції.
До речі, акцію одночасного співу три роки тому започаткували організатори Всеукраїнського фестивалю «Вертеп-фест», який проводиться у Харкові напередодні старого Нового року.
Хор «Астра» також виконав й інші колядки та щедрівки, під які глядачі біля сцени також колядували й навіть танцювали — атмосфера видалася напрочуд піднесена й святкова.

Ужгород.