За добу (станом на ранок 15.01) російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню. За даними прес-центру штабу ООС, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї в районі населеного пункту Новомихайлівка. З гранатометів — поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля населених пунктів Старогнатівка, Чермалик, Тарамчук, Піски, Водяне.
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики вели вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населених пунктів Гладосове, Новотошківське, Трьохізбенка.
Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув та двоє дістали поранення. За даними розвідки, чотири окупанти загинули та троє зазнали поранень.
За даними групи «Інформаційний спротив», у районі населеного пункту Калінове сили ООС завдали шкоди противнику, який намагався здійснити вилазку до передових позицій наших військ. «Нашими воїнами був знищений МТ-ЛБ 2-го батальйону 6-го окремого механізованого полку 2-го АК російсько-окупаційних військ. Втрати окупантів — щонайменше один знищений і один поранений», — йдеться в повідомленні групи.