Керівництво Закарпатської обласної ради та облдержадміністрації провело низку перемовин у сфері міжнародного співробітництва, розширення форм співпраці з регіонами-партнерами та налагодження нових контактів, поглиблення міжнародної торговельно-економічної співпраці, що сприятиме економічному й соціальному розвитку краю.
Під час 13-ї сесії облради депутати ухвалили рішення «Про повноваження голови обласної ради VІІ скликання щодо підписання угод про транскордонне співробітництво». Його мета — встановлення і поглиблення економічних, соціальних, наукових, технологічних, екологічних, культурних та інших відносин між Закарпатською областю та відповідними суб’єктами й учасниками транскордонного співробітництва із сусідніх держав.

Цим документом доручено голові обласної ради Михайлові Рівісу (на знімку) на період сьомого скликання від імені обласної ради укладати угоди про транскордонне співробітництво з відповідними суб’єктами та учасниками транскордонного співробітництва сусідніх держав, які регламентують правові, організаційні, економічні та інші аспекти такого співробітництва в різних сферах, і подавати їх на схвалення ради. А відтак — щорічно інформувати про виконання зазначених повноважень депутатів обласної ради, повідомляє її прес-служба.

Фото прес-служби облради.
Підготував наш власний кореспондент на Закарпатті Василь НИТКА