За добу (станом на ранок 18.01) російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. За даними прес-центру штабу ООС, у смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» противник обстріляв з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне, а з мінометів калібру 82 мм — Кримське.
Також у смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» окупанти гатили поблизу Пісків — п’ять разів з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї — в районі населених пунктів Невельське, Водяне. Також противник вів вогонь з гранатометів поблизу Славного, Красногорівки, Опитного.
«Внаслідок злочинних обстрілів бойовиків один військовослужбовець отримав поранення. Поблизу селища Широкине група російських окупантів намагалася просунутися вперед та облаштувати нові передові позиції. Даремні спроби не увінчались успіхом. Пересування противника було припинено нашими військовими. За даними розвідки, троє окупантів загинули», — йдеться в повідомленні штабу.