У селищі-райцентрі Семенівка врочисто відкрито оновлене приміщення дитячо-юнацької спортивної школи. Його капітально відремонтували за кошти обласного та місцевого бюджетів. Раніше згадана ДЮСШ мала районний статус. Однак тоді більш ніж тривалий час до її старого приміщення руки тамтешньої влади і будівельників не доходили. У березні минулого року спортшколу передали в комунальну власність новоствореної Семенівської об’єднаної територіальної громади. А вже в липні її будівлю почали оновлювати.

Допомогло й те, що цей проект капітального ремонту приміщення ДЮСШ став одним із переможців обласного конкурсу, покликаного сприяти розвитку громад регіону. Тож при загальному кошторисі ремонтних робіт понад 1 мільйон гривень із обласного бюджету виділили майже половину — 500 тис. грн, решту доточили зі скарбниці ОТГ.
Після капремонту будівля стала ошатною зовні й усередині. Тут оновлено також обладнання та інвентар, необхідні для тренувань. У цьому переконалися учасники згаданих урочистостей. На них, окрім керівників селища, профільних фахівців, батьків вихованців і представників громадськості, прийшли знані місцеві спортсмени, котрі неодноразово перемагали на обласних та всеукраїнських змаганнях. Водночас свою майстерність продемонстрували їхні послідовники — сьогоднішні вихованці ДЮСШ.