Народний депутат Михайло Довбенко на своєму виборчому окрузі провів зустріч з особовим складом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Галича. 

Народний депутат Михайло Довбенко (третій ліворуч у першому ряду) під час зустрічі з рятувальниками Галича.

Фото надано Галицькою РДА.

Разом із керівництвом району, начальником управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимиром Чернецьким обговорили актуальні питання рятувальної служби. В контексті реалізації реформи децентралізації йшлося також про створення на базі Тенетниківської сільської ради нового пожежного підрозділу.
Михайло Довбенко відзначив відповідальну роботу рятувальників, подякував за сумлінність під час виконання службових обов’язків. А ще вручив комплекти літнього та зимового одягу, а також спецобладнання для гасіння пожеж: втяжні та витяжні рукави нового європейського стандарту. Обнови придбано за сприяння народного депутата, а також коштом районного бюджету та Бовшівської сільської ради.
«Наша позиція залишається не-
змінною — підрозділи ДСНС мають комплектуватися всім необхідним. Від цього залежить безпека самих рятувальників та успішність екстрених операцій. Ми й надалі спільними зусиллями дбатимемо про особовий склад і належне технічне забезпечення підрозділу», — підсумував роботу Галицької пожежно-рятувальної частини і голова РДА Микола Попович.

Івано-Франківська область.