Ужгородський міський голова Богдан Андріїв публічно прозвітував перед громадою про роботу за 2018 рік.

Звітує міський голова Богдан Андріїв.

У сесійній залі міськради, куди був вільний вхід, посадовець провів презентацію за основними показниками у різних галузях, поінформував про видатки на освіту, медицину, утримання і капремонти інфраструктури Ужгорода, партнерські проекти, міжнародну співпрацю, закуплене обладнання, забезпечення ліками, запровадження електронних сервісів тощо.
На майже чотирьох десятках слайдів з інфографікою та фото було представлено короткий підсумок — результат зусиль усіх працівників структурних підрозділів, комунальних підприємств, депутатського корпусу і, як наголосив міський голова, активних ужгородців.
Пролунало чимало запитань до голови: містяни цікавилися, коли завершиться інвентаризація землі Ужгорода, про плани щодо парку Перемоги («Кірпічки»), запровадження електронного квитка, розвиток велоінфраструктури, ремонт доріг, прибирання снігу. Були і питання щодо особистої громадянської позиції Б. Андріїва з тих чи інших питань, які виходять за рамки Ужгорода. Зверталися люди, повідомляє прес-служба міськради, з окремими проблемами, просили звернути увагу на необхідність ремонту багатоповерхівок, конкретних вулиць, дякували за допомогу ОСББ та ромській громаді.
Звіт ужгородського міського голови за основними напрямами та показниками діяльності у 2018-му, як і в попередні роки, буде представлено в окремому розділі на офіційному сайті міськради.

Фото надано міськрадою.
Василь НИТКА.