За добу (станом на ранок 25.01) російські найманці дев’ять разів порушили режим припинення вогню. За даними прес-центру штабу ООС, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли по позиціях наших захисників велися з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів у районі населених пунктів Водяне, Гнутове, Чермалик, Павлопіль, Мар’їнка.
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник гатив з мінометів калібру 120 мм поблизу селища Кримське.
«Внаслідок злочинних обстрілів бойовиків жоден військовослужбовець не зазнав поранень. За даними розвідки, п’ять окупантів було знищено та одного поранено. Наші військові в небі Приазов’я на Донбасі захопили безпілотник російських військових. Після обстеження військовими інженерами апарат передали фахівцям для ідентифікації та подальшого вивчення. Встановлено, що безпілотний літальний апарат «Гранат-2» виробляється підприємствами військово-промислового комплексу РФ», — йдеться у повідомленні штабу.
Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район Маріуполя): «Переважно орки ведуть хаотичний вогонь. Це гранатомети, міномети, великокаліберні кулемети. Такими провокаціями вони намагаються виявити наші позиції. Потім починають працювати снайпери. Їхню тактику вивчили уже досконально. Тому відкриваємо вогонь, лише коли найманці остаточно нахабніють. Останнім часом бойовики обстрілюють мирних мешканців. Роблять вони це навмисно. Прицільний вогонь із гранатометів та кулеметів ведуть по будинках, розташованих на околиці населеного пункту. Там наших позицій немає, і вони це добре знають. У такий спосіб налаштовують місцеве населення проти нас. Усі хлопці в підрозділі живі й здорові».