В області ще три родини відтепер матимуть власні квартири завдяки державній програмі «Доступне житло». Житомирське регіональне управління Держмолодьжитла отримало з держбюджету торік 2,9 млн грн, завдяки чому вдалося забезпечити житлом дев’ять сімей, з яких п’ять мають статус внутрішньо переміщених осіб, а також родини учасників АТО.
«Сім років мріяли про власне житло. Дізналися про цю програму і подумали — а чому б і ні? Подали документи і менш як за рік підписали договір. Тепер разом з чоловіком Сергієм, шестирічним сином Кирилом та дворічною донькою Уляною маємо двокімнатну квартиру в новобудові Житомира», — розповіла Анастасія Романчук.
«Ми з мамою жили 10 років у гуртожитку. Тут вийшла така програма, і для учасників бойових дій це дуже хороша підтримка. У черзі стояли півроку, а оформлення документів дуже швидко відбулося», — зазначив атовець Микола Івасенко.
«Для кожної родини своє житло — це фортеця сімейного затишку та благополуччя», — сказав голова ОДА Ігор Гундич, вручаючи сертифікати на квартири.