На Донбасі відносно спокійно. За добу (станом на ранок 28.01) російські найманці один раз порушили режим припинення вогню.

За даними прес-центру штабу ООС, із гранатометів та кулеметів бойовики вдарили по опорних пунктах наших військових неподалік Новотошківського.

«Унаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець не постраждав. Наші військові у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, двох російських окупантів було знищено та троє дістали поранення», — йдеться в повідомленні штабу.

Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — околиці Донецька): «Ворожі провокації у нашому секторі здебільшого мають хаотичний характер. Окупанти час від часу гатять з гранатометів, відкривають вогонь зі стрілецької зброї. Інколи прилітають міни 82-го калібру. Останнім часом обстрілів поменшало. Диверсійні групи ворога нас не турбують. Зараз основна небезпека — це ворожі снайпери. Вони влаштовують справжнє полювання. Усі хлопці живі й здорові».