За добу (станом на ранок 29.01) російські найманці п’ять разів порушили режим припинення вогню. За даними прес-центру штабу ООС, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли велися з гранатометів і великокаліберних кулеметів біля населених пунктів Широкине, Мар’їнка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог обстріляв позиції ЗСУ з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї поблизу Кримського, Травневого, Новотошківського.

«Жоден військовий не постраждав. За даними розвідки, двох окупантів знищено, ще один зазнав поранення», — йдеться у повідомленні штабу.

За даними групи «Інформаційний спротив», протягом останнього тижня на Донбасі активізувалася військова розвідка російських найманців. «Диверсійні групи противника намагаються проникнути на нейтральну територію з метою ведення розвідки і вчинення диверсій (прихованого мінування або раптових обстрілів). Ворог також продовжує застосовувати снайперський вогонь на різних ділянках фронту», — повідомили в групі.