Для тих, хто шукає роботу, Волинський обласний центр зайнятості пропонує 2133 актуальні вакансії, з них 1274 — у Луцьку. Хоч рівень оголошених зарплат переважно невисокий, проте є й такі, які можуть привабити і висококваліфікованих фахівців.

Найбільшу зарплату — 30 тисяч гривень — одна з підприємців готова платити водію автотранспортних засобів. На ДП «Автоскладальний завод № 1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс» 17 250 гривень на місяць пропонують начальнику управління справами і персоналом, а начальнику (завідувачу) виробничої лабораторії цього самого підприємства — 13 500 гривень. Головний бухгалтер на ТОВ «ГІППО» може одержувати 15 тисяч гривень. Інженерові луцького підприємства «Кромберг енд Шуберт», яке виготовляє бортові кабельні мережі для провідних автомобільних фірм Німеччини, завод платитиме 15 800 гривень, а комплектувальникові проводів на цьому самому підприємстві — 12 822 гривні.

Тим, хто претендує на посаду майстра будівельних та монтажних робіт на ТОВ «РБП Транс-Мост», пропонують 14 тисяч гривень, а на ТОВ «Луцька картонно-паперова фабрика — Україна» 12 тисяч — інженеру-технологу. Отже, професіоналам своєї справи не потрібно виїжджати за кордон, вони можуть непогано заробляти і на батьківщині.

Волинська область.