Сход села Смолин Гончарівської ОТГ вирішив звернутися до Петра Порошенка з вимогою відновити відділення зв’язку в селі. Тут, за даними в. о. старости Івана Смирнова, живуть 620 мешканців. Проте і у великому селищі Гончарівське, де понад три тисячі громадян, також незадоволені роботою відділення зв’язку і вивчають варіанти альтернативної доставки преси. Про це заявив на сході мешканців Смолина голова Гончарівської ОТГ Віталій Рудник.

Селяни, після пояснень менеджера чернігівської дирекції «Укрпошти», обурювалися, що газети доходять передплатникам невчасно і не всі. Єдина листоноша не встигає їх розносити. Доводиться стояти в чергах, коли приїздить пересувне відділення, щоб оплатити комунальні послуги. Приміщення пошти не ремонтується.

Промовці нагадали слова П. Порошенка, який зобов’язав припинити знищення сільських поштових відділень і відкрити вже закриті. Натомість менеджер чернігівської дирекції «Укрпошти» заявила, що з Президентом було домовлено про відкриття в області лише двох відділень — у Седневі Чернігівського та Жадовому Семенівського районів, інформує наш чернігівський власкор Василь ЧЕПУРНИЙ.