У комунальному підприємстві Рівненської обласної ради «Рівнекнига» запрацювала нова структура — друкарня, де встановлено офсетне друкарське обладнання. Віднині підприємство не лише реалізовуватиме друковану продукцію, а й випускатиме її.

За словами директора закладу депутата Рівненської обласної ради Олександра Савчука, «Рівнекнига» — це фактично єдине регіональне підприємство серед українських друкарень, яке збереглося в комунальній власності. А з відкриттям відділу поліграфії тут можна буде випускати не лише бланкову продукцію, а й брошури та книжки. І вже почали надходити замовлення на друк.

«Новообраний директор лише за кілька місяців зміг не тільки погасити борги підприємства і завершити фінансовий рік із прибутками, а й вкласти кошти у придбання нового обладнання, бо всі друкарські машини було придбано коштом «Рівнекниги», — розповів заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. — Рівненщина здавна відома своїми славними традиціями друкарства: тут побачили світ Нобельське та Пересопницьке Євангелія, перша повна збірка Святого Письма. Тож сподіваємося, що славні друкарські традиції примножуватимуть і в нашому комунальному закладі».

Рівне.