В автотранспортному господарстві Відокремленого підрозділу ЮУАЕС розпочалася виробнича практика учнів Южноукраїнського професійного ліцею. 17 молодих людей, які опановують професію слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, пройдуть практичне навчання під керівництвом досвідченого наставника.

Загалом кожного року у ВП ЮУАЕС проходять практику майже 150 учнів ліцею. Крім слюсарів-авторемонтників практичних навичок з майбутніх професій у цехах і підрозділах енергокомплексу набувають електрики та зварювальники. Частина з них у майбутньому зможе працевлаштуватися на підприємство.

«Виробнича практика — один із шляхів отримати роботу на Южно-Українському енергокомплексі, — зазначає провідний інженер управління кадрів Алла Мосяєва. — Наші фахівці бачать потенційного працівника на робочому місці, оцінюють його вміння, навички та старання. Якщо ліцеїст гарно себе зарекомендував, згодом, за результатами практики, вирішується питання щодо його працевлаштування». Завдяки такому підходу кадрова служба ВП ЮУАЕС має змогу оновлювати та поповнювати робітничий персонал підприємства, повідомляє управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУАЕС.

Вл. інф.