У Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі в Сєверодонецьку відбулася церемонія нагородження переможців ХІ обласного конкурсу «Молода людина Луганщини-2018».

Виконувач обов’язків голови ОДА — керівника облВЦА Сергій Філь зазначив, що йому дуже приємно вітати молодих людей з цікавими та амбітними здобутками, і він дуже радий бачити їх у своїй професійній команді.

У номінації «Молодий громадський діяч року» перемогла головний спеціаліст відділу розвитку і торгівлі Попаснянської РДА Олександра Бордюгова (на знімку). Вона розробила проект капремонту пошкодженого асфальтобетонного покриття на багатьох вулицях смт Врубівка, який фінансується за кошти ДФРР. Також брала участь у проекті «Давай зміни!», займається розвитком молодіжної політики в районі, організувала та провела екологічну акцію в місті Попасна. Ще одну представницю прифронтового Попаснянського району — Наталю Топчій назвали кращим «Молодим волонтером року». Нагороди отримали переможці номінацій на кращого молодого працівника правоохоронних органів, військовослужбовця, працівника держслужби, освітянина, журналіста, вченого тощо. Організаторами заходу виступили управління молоді та спорту Луганської ОДА і обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

Фото прес-служби Луганської ОДА-облВЦА.