Директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Олександр Костенко (на знімку) висловив занепокоєння з приводу того, що напередодні виборів Президента України Російська Федерація збільшила кількість передавачів телевізійного сигналу саме на кордоні з Луганською областю.

«Після початку бойових дій наша область постійно потерпає від дезінформації, але в останні місяці ця тенденція тільки посилюється — з’являються різного роду фейки про вибори, — зазначає пан Костенко. — Звісно, таке інформаційне втручання є намаганням вплинути на точку зору українця. Отже, ми маємо бути готовими до прояву різних інформаційних провокацій».

В області розуміють рівень загрози та готові до відповідного супротиву. Невдовзі у Станично-Луганському та Новоайдарському районах, в містах Щасті та в окупованому Луганську буде можливість дивитися «Перший Західний» на 21-му аналоговому каналі. Завдяки рішенню Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення канал транслюватиметься з телевежі у Новоайдарському районі. 

Луганська область.

Фото зі сторінки у  Фейсбуці.