На знімку: Михайло Довбенко (перший ліворуч) після зустрічі з громадою Милування.

Фото Наталії РОМАНЕНКО.

Під час перебування на своєму окрузі представник фракції Блоку Петра Порошенка народний депутат Михайло Довбенко провів низку зустрічей із громадами Тисменицького району. Обговорювали нагальні проблеми та шляхи їх вирішення.

Для виборців Милування найактуальнішим, наприклад, є ремонт автошляху державного значення Снятин—Тязів, що проходить селом. Останніми роками дорожнє полотно перебувало тільки на експлуатаційному утриманні. Михайло Довбенко повідомив про оголошений Службою автодоріг області тендер на проведення ремонтних робіт. На їх виконання передбачено державні кошти, тож цьогоріч дорогу відновлять.

У селі Ганусівка народний депутат разом із сільським головою Ігорем Лукачевичем та активом села обговорили перспективу встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям. Доєдналися до розмови й активісти із сусіднього Побережжя.

Обговорили також можливість відновлення будівництва дитсадка, що є важливим для обох громад.

Михайло Довбенко наголосив на тому, що сільська рада має насамперед оновити проектно-кошторисну документацію, та запевнив, що підтримає проект виділення коштів на будівництво із держбюджету.

Івано-Франківська область.