Подвиг учасників Революції Гідності вшанували в Ужгороді. Біля пам’ятного знака борцям за свободу і незалежність України керівники області та міста, установ і відомств, військовослужбовці, представники духовенства, молодь установили палаючі лампадки на спомин про Героїв Небесної Сотні.

Поетичну композицію «Післямова» заспівали студентки Ужгородського коледжу культури і мистецтв, а Державний гімн лунав у виконанні духового оркестру студентів і викладачів Ужгородського музичного коледжу імені Дезидерія Задора. Зворушливим і символічним стало звучання на заході пісні «Пливе кача...», яку виконав соліст Іштван Халус. Саме цей твір є своєрідним реквіємом за загиблими на Майдані під час Революції Гідності та бойових дій на Донбасі.

До Дня Героїв Небесної Сотні в атріумі облдержадміністрації, повідомляє її прес-служба, представили виставку з понад півсотні робіт закарпатських фотокореспондентів, де зафіксовані знакові події ужгородського Євромайдану. А ввечері на балконі головної адмінбудівлі області запалили вогні пам’яті. Закарпаття пам’ятає...