Овни. Цей тиждень може принести вам приємні зміни. Але вони потребуватимуть від вас певних моральних зусиль, а також бажання отримати щось нове.

Тельці. Сприятливий період для нових справ, особливо в матеріальній сфері. Підраховуйте свої доходи, обмірковуйте плани на майбутнє і починайте їх втілювати.

Близнюки. У вас зростатиме кількість справ і обов’язків. Але вам до снаги з усім цим впоратися. Головне — дотримуйтеся свого плану і зберігайте здоровий глузд.

Раки. На вас чекають романтичний настрій і приємні знайомства. Вдалий період і для початку нових стосунків, і для зміцнення усталених.

Леви. Цей напружений період дасть вам змогу не лише зберегти те, що ви маєте на цей момент, а й закласти основи вашого фінансового добробуту в майбутньому.

Діви. Сприятливі будь-які починання і дії, пов’язані із сім’єю, зокрема й вкладення в оселю. Але покупки мають бути досить практичні.

Терези. Відновити витрачені цього тижня сили ви зможете завдяки підтримці близьких і рідних людей. Незабаром ви відчуєте, що результат вартий ваших зусиль.

Скорпіони. Цей тиждень для вас буде особливо сприятливим у питаннях особистого життя. Ви відчуєте впевненість у людях, які вас оточують.

Стрільці. Ви відчуєте приплив сил, бажань і прагнень. Вдалий період і для побудови міцних стосунків, і для початку справи, про яку ви давно мріяли.

Козероги. У вас виникнуть нові ідеї, які можуть визначити подальшу діяльність. Вдалий час для знайомств, ділових зустрічей і спільних проектів.

Водолії. Тримайте свої емоції під контролем. Це вбереже вас від поспішних рішень і необдуманих дій, допоможе зберегти гармонійні стосунки з близькими людьми.

Риби. У вас вдало реалізується все, що пов’язане з роботою і фінансами. З’явиться можливість зав’язати корисні контакти, закласти основи перспективних проектів.