За добу (на ранок 21.02) російські найманці 13 разів відкривали вогонь по наших військових, із них 11 разів — з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями з витратою 125 мін калібрів 120 мм та 82 мм. Окрім того, ворог стріляв із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними пресс-центру штабу ООС, у районі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник сім разів гатив з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі Лебединського, а двічі з мінометів калібру 120 мм — поблизу Водяного, Широкиного, Мар’їнки.

Під приціл окупантів також потрапили наші позиції біля Новоолександрівки, Катеринівки, хутора Вільний і Новотошківського. Там окупанти гатили з мінометів 82-го калібру, озброєння бойових машин піхоти та гранатометів різних систем, зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Під час бойових дій один боєць загинув. За даними розвідки, одного окупанта знищено та двох поранено», — йдеться в повідомленні штабу.