Своїм головним партнером ДРБ бачить саме облдержадміністрації. Про це йшлося на зустрічі представників данської гуманітарної організації з керівництвом Луганщини.

Сторони розглянули можливості Данської Ради у справах біженців у реалізації в Луганській області різних проектів у 2019—2020 роках. Зокрема, в процесі планування наступних заходів значну увагу буде приділено залученню до участі в них більшої кількості внутрішньо переміщених осіб. У цьому дуже зацікавлена і влада Луганщини. Під час обговорення питання інформування населення щодо запланованих для жителів області заходів та діяльності Данської Ради заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко запропонував плідно співпрацювати саме з друкованими ЗМІ, які доступніші для жителів, насамперед у сільській місцевості. Напрями співпраці буде детально розглянуто та скоординовано під час наступної зустрічі.

Луганська область.

ДОВІДКОВО

Данська Рада у справах біженців працює у понад 30 країнах з програмами гуманітарної допомоги. Міжнародна діяльність ДРБ спрямована на захист біженців, внутрішньо переміщених осіб і сприяння довгостроковим рішенням.