За добу (на ранок 1.03) російські найманці 13 разів відкривали вогонь по позиціях наших військових. При цьому противник застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, витративши 143 снаряди та міни калібрів 122 мм, 120 мм та 82 мм. Також окупанти вели вогонь із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики гатили з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, з артилерійських систем калібру 122 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів поблизу Широкиного, Лебединського, Водяного, Гнутового.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти стріляли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, з артилерійських систем калібру 122 мм, озброєння БМП-1 і гранатометів різних систем поблизу Троїцького, Шумів, Новозванівки, Попасної, Золотого-4, хутора Вільний.

«Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. За даними розвідки, ліквідовано одного та поранено трьох окупантів. Крім того, знищено чотири одиниці озброєння та військової техніки противника, зокрема самохідну артилерійську установку та протитанковий ракетний комплекс», — йдеться в повідомленні штабу.