Центральна виборча комісія

Постанова

5 березня 2019 року

м. Київ

№ 464

Про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України Садового Андрія Івановича на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року

До Центральної виборчої комісії 4 березня 2019 року надійшла заява кандидата на пост Президента України Садового Андрія Івановича про відмову балотуватися кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Розглянувши зазначену заяву, Центральна виборча комісія встановила.

Постановою Центральної виборчої комісії від 8 січня 2019 року № 32 Садового А.І. зареєстровано кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

За змістом частини першої статті 56 Закону України «Про вибори Президента України» в разі звернення кандидата на пост Президента України не пізніше ніж за двадцять три дні до дня виборів з письмовою заявою про відмову від балотування Центральна виборча комісія приймає рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України не пізніш як за двадцять два дні до дня виборів.

Враховуючи викладене, відповідно до частин першої, другої, п’ятої, сьомої статті 56, пункту 4 частини першої статті 563, частин четвертої, дев’ятої статті 66, частин шостої, десятої статті 67 Закону України «Про вибори Президента України», керуючись статтями 11 - 13, пунктами 6, 17 статті 18 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:

1. Скасувати реєстрацію кандидата на пост Президента України Садового Андрія Івановича на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

2. Зобов’язати Садового А.І. негайно повернути до Центральної виборчої комісії посвідчення кандидата на пост Президента України, його уповноваженого представника в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу та довірених осіб.

3. Довести зміст цієї постанови до відома Садового А.І. та видати йому її копію.

4. Цю постанову оприлюднити в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».

5. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії Т. СЛІПАЧУК.