Жартівливе привітання зі святом весни для читачок «Голосу України»

Що найголовніше в житті? Кохання! Кожна жінка — експонат для Музею любові. Одна американка написала, що платонічна любов — це секс вище вух. Польська поетеса їй відповіла: секс, звичайно, сіль життя, але самою лише сіллю ситий не будеш. Українка додала: гроші не приносять оргазму... У Німеччині кажуть, що любов — хвороба, яка вкладає в ліжко відразу двох. «Що ви одягаєте на ніч?» — запитали у Бріжіт Бардо. «Коханого чоловіка». Що таке перша шлюбна ніч? Та повна фігня порівняно з першою позашлюбною...

Інтимна революція, починаючи з епохи Відродження, привела до того, що жінки вийшли на перші ролі: у ліжку, в бізнесі, в соціальній сфері. «З ними важко, без них неможливо», — говорив філософ Арістотель. Вони рятують, лікують, навчають, виховують, втішають, кохають. На кому тримається бізнес, медицина, торгівля, спецслужби, банківська сфера, бухгалтерський облік, школи, редакції газет?.. На жінках! А вони протягом життя дуже змінюються. «До 18 років жінці потрібні хороші батьки, від 18 до 35 — хороша зовнішність, від 35 до 55 — хороший характер, а після 55 — хороші гроші», — поділилася жіночими таємницями американська актриса Софія Такер (1884—1966).

Кожна жінка, як музичний твір: вона може бути симфонією, піснею або вуличною частівкою. В ідеалі вона — біблійна пісня пісень. Як легендарна Сара, що народила сина на 90-му році життя! Космічна Жінка знає і відчуває таємні вібрації всіх планет, вона навчилася використовувати їх для того, щоб наповнювати високою енергією своє життя. До речі, якби вся «фізична» енергія організму надходила до нас з їжі, ми повинні були б з’їдати до 40 кг їжі на день! Насправді більшість енергії надходить до людини ззовні, через так звані енергетичні центри — чакри. У цьому секрет жіночої енергетики — вбирати сонячну енергію чоловічих поглядів, компліментів, захоплень!.. А потім дарувати цю енергію чоловікам.

Жіночий капітал дає змогу, при вдалому обміні, домагатися нових багатств. Ось чому багато красунь йдуть у журналістику, бізнес, політику, займаються громадською діяльністю. Бо політика — дуже вигідний бізнес. На жаль, як то кажуть: «Красива жінка для очей — рай, для душі — пекло, а для кишень — чистилище».

Дві тисячі років тому філософ Демосфен пояснював стародавнім грекам: «Гетер ми тримаємо заради насолоди, наложниць — для повсякденного задоволення потреб нашого тіла, дружин — для того, щоб народжувати законних дітей і мати вірну берегиню дому». А в наш час, для економії наших грошей, наші жінки змушені бути і гетерами, і наложницями, і дружинами — три в одній!..

Відкриємо Біблію. Сара народила в дев’яносто років. І кого? Царя! Чому? Дозволимо жарт: бо схилялася до спокуси, любила життя, любила сало!

Мій коментар:

Царя народжувала Сара від українського гусара!
І в дев’яносто — знову молодість прийшла!
Весна — час відтворити подвиг Сари,
Щоб кожна жінка сонце  юності знайшла!

Михайло АРОШЕНКО, редактор журналу «Горілка+».

Дніпро.