У селі Пушкареве Великобагачанської ОТГ урочисто відкрито капітально відремонтований клуб. Стрічку на вході до нього разом із керівниками громади та місцевого старостату перерізала одна з наймолодших мешканок села Інна Котубей.

У тому її земляки вбачають добрий знак і, власне, надію на відродження свого невеличкого населеного пункту, в якому мешкає трохи більш як півтори сотні осіб. Потребу в оновленні занедбаного приміщення сільського клубу вони відчували давно. Реальна можливість для цього з’явилася після того, як у 2017 році довколишні села та селище-райцентр згуртувалися в об’єднану територіальну громаду.

На капітальний ремонт клубу загалом витратили майже півмільйона гривень. Долучилися до доброї справи й місцеві підприємці. Тож тепер у цьому осередку культури можна не тільки влаштовувати репетиції та концерти артистів-аматорів і професіоналів, а й проводити сходки селян, відзначати свята, збиратися на місцеві урочистості тощо.

Приводом для перших таких зборів з піснями та музикою в оновленому клубі стало його відкриття. Привітати мешканців Пушкаревого з такою небуденною подією приїхали аматори сцени з довколишніх сіл об’єднаної громади.