На знімку: Михайло Довбенко (в центрі) під час зустрічі з виборцями.

Народний депутат Михайло Довбенко разом із головою Галицької райдержадміністрації провели зустріч із педагогічним колективом Бурштинського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Парламентарій відзначив досягнення випускників коледжу, адже отримані тут навички, вправність та майстерність затребувані у сфері туризму та інших галузях економіки. Результат — його вихованці мають перемоги на різноманітних конкурсах та майже стовідсоткове працевлаштування. У цьому велика заслуга педагогів, зазначив Михайло Довбенко та вручив Грамоту Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» директору навчального закладу Андрію Козаку.

У Бурштині Михайло Довбенко прозвітував про свою депутатську діяльність, розглянув нові запити громади та пообіцяв сприяння у вирішенні низки проблемних питань. Розповів про суспільно-політичну ситуацію в країні, реалізацію екологічних проблем у регіоні, стан доріг. Народний депутат запевнив, що виборці можуть і надалі розраховувати на підтримку проектів з розвитку краю.

Людмила СТРАЖНИК.

Фото Галицької РДА.

Івано-Франківська область.