Одинадцять студентських пар демонстрували танцювальну майстерність на традиційному весняному святі Вінницького національного аграрного університету «Подільський бал ВНАУ-2019» (на знімку).

Найбільш активними були спудеї факультету агрономії та лісівництва: шість їхніх пар разом з представниками інших факультетів та коледжів змагалися за титули Короля і Королеви балу.

Почуватися розкутими допомогли тренування, а також майстер-клас від колишнього випускника вишу, нині керівника ансамблю бально-спортивного танцю «Олімпія» Андрія Пашиніна.

Поки журі визначало переможців, звучали пісні у виконанні Олега Ковальчука та Єгора Звонарьова, вихованців Центру культури та дозвілля університету (керівник Дар’я Погребняк). Титул Королеви і Короля балу журі присудило Богдані Єфімовій та Дмитру Бадьорному. Інші учасники отримали дипломи у низці номінацій. Підсолодили подію студенти Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу. Вони презентували великий торт, виготовлений власними руками.

— Студентський бал асоціюється не тільки з весною, музикою, танцем, красою, — каже ректор університету Віктор Мазур. — Він об’єднав усіх нас — керівництво університету, викладачів, студентів, ми всі відчували себе єдиним цілим. Дружно раділи святу, як радіємо приходу весни.

Віктор СКРИПНИК.

Фото надано прес-центром університету.