Викладача французької мови «Навчально-виховного об’єднання № 6» Галину Патлач з Кропивницького (на знімку) визнано переможцем обласного етапу конкурсу «Вчитель року-2019».

За інформацією офіційного сайту міськради, цьогоріч у педагогічних перегонах взяли участь 12 кращих учителів області. Вони презентували себе, проходили тестування, методичний практикум, виконували практичні завдання, проводили практичні уроки для учнів із інших шкіл.

«Робота з дітьми — це не лише методи і прийоми, а й безмежне поле для творчої реалізації педагога. Тому що в команді з юними, завзятими, гіперактивними особистостями ти можеш справді звернути гори», — зауважує Галина Патлач у своїй конкурсній презентації.

Перемога не випадкова. Вчителька активно займається дослідницькою роботою, бере участь у міжнародних конференціях, її вихованці є переможцями конкурсів МАН і обласних олімпіад. У 2017 році Галина Патлач здобула перемогу в проекті  «1 projet — 1 formation» і пройшла стажування у Франції. Кращий педагог області представлятиме її на всеукраїнському етапі конкурсу, що відбудеться в Києві у квітні.

Фото з презентації Галини Патлач у Ютубі.