Овни. Сприятливий період для будь-яких починань, які принесуть вам гармонію і спокій. Вам вдасться перетягнути удачу на себе й наблизитися до своєї мети.

Тельці. На вас чекає цікава зустріч з далеким родичем чи давнім товаришем, у результаті якої ви отримаєте потрібну інформацію для вирішення важливих питань.

Близнюки. Вас супроводжуватиме успіх у справах, пов’язаних з поліпшенням матеріального становища, вирішенням робочих питань, організацією ремонту в оселі.

Раки. Тиждень буде сповнений романтичних устремлінь. У ваше життя увірвуться нові події, яких ви зовсім не очікували. Може усміхнутися удача у фінансових питаннях.

Леви. Перед тим як почати втілювати свої ідеї й плани, зверніться до здорового глузду, а також вислухайте думку оточуючих.

Діви. Ви будете сповнені енергії, яку потрібно використати з користю. Серед безлічі ідей і прагнень вам треба обрати щось конкретне й реалізовувати це.

Терези. Вам вдасться вирішити багато питань, які вас турбували, й відчути умиротворення. Більшість справ приноситимуть лише задоволення.

Скорпіони. Секрет вашого щастя полягає в послідовних і обміркованих діях, які дадуть вам змогу відчути емоційну наповненість і гармонію.

Стрільці. Ваші плани можуть реалізовуватися не так плавно, як ви розраховували. Виявіть кмітливість і витримку — і побачите, як легко можна оминути будь-яку перешкоду.

Козероги. Відкиньте страхи й сумніви і з упевненістю рухайтеся вперед. Вірте в обраний вами шлях. Усі випробування й труднощі — лише підтвердження цього.

Водолії. На вас чекають успішне проведення ділових переговорів, укладання договорів, початок нових проектів, що значно поліпшить ваше матеріальне становище.

Риби. Цього тижня ви можете одержати важливу звістку, яка позитивно вплине на подальшу діяльність і дасть змогу нарешті заспокоїтися й розслабитися.