Регіональний тур Всеукраїнського конкурсу-фестивалю аматорської дитячої патріотичної пісні «Об’єднані піснею» з успіхом відбувся в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості (на знімку).

Загалом змагалося майже сорок виконавців з Кропивницького та багатьох районів області. Конкурсний відбір відбувався у чотирьох вікових категоріях від шести до сімнадцяти років. Переможців визначать після завершення відкритого голосування на сторінці конкурсу «Об’єднані піснею» в Ютубі з урахуванням оцінок журі. Найкращі матимуть можливість виступити у всеукраїнському турі, зробити запис разом із зірковим українським виконавцем у професійній студії, отримають різноманітні подарунки. Нагородження традиційно відбудеться в День козацтва.

Серед тих, хто найбільше посприяв проведенню творчого конкурсу на Кіровоградщині, — директор ЦДЮТу Ганна Суркова та народний артист України Сергій Дьомін (голова журі). Співорганізатори всеукраїнського конкурсу — голова ГО «Об’єднані піснею» Володимир Чорнобривець та музикант і композитор Роман Булгачов. Конкурс проводиться за сприяння народного депутата Сергія Рудика, Гільдії незалежного кіно України, міністерств культури та освіти, Національної спілки журналістів України.

Фото автора.