Овни. Вам необхідно підготуватися до нової активної діяльності, яка на вас чекає. Постарайтеся цього тижня якнайкраще відпочити й набратися енергії.

Тельці. Подаруйте собі відпочинок, скиньте все старе, що стримує й заважає. Оберіть новий шлях, відкиньте сумніви й страхи та йдіть за конкретною метою.

Близнюки. Вам доведеться чимало попрацювати, з’являться нові справи, але ви можете розраховувати на значну користь від виконаної роботи й фінансову винагороду.

Раки. Будьте готові до нових почуттів і вражень. У ваше життя зовсім неочікувано може увірватися нова людина або подія, яка принесе чимало змін.

Леви. Зберіться із силами й позбудьтеся всього, що вас обтяжує. Після цього ви відчуєте внутрішнє відродження й приплив енергії.

Діви. Сприятливий тиждень для всього, що пов’язане з поліпшенням міжособистісних стосунків. Вам вдасться налагодити нові контакти, а також внести ясність в уже наявні.

Терези. Вдача зовсім поруч, але у вирішальний момент можливості вислизають від вас. Усі розчарування і втрати коштовних речей сприймайте з легкістю і по-філософськи.

Скорпіони. На вас чекають нові знайомства, також значно покращаться стосунки у родині і з близькими друзями. Ви можете розраховувати на допомогу з їхнього боку.

Стрільці. Тиждень сприятливий для підбиття підсумків своєї діяльності, завершення розпочатих справ і одержання відповідної винагороди.

Козероги. Можлива подорож, пов’язана з роботою чи майновими справами, після якої очікуються фінансові надходження.

Водолії. У цей час можна братися за нові справи, успішними будуть будь-які починання, пов’язані з матеріальними питаннями, але тільки якщо вони будуть чесними.

Риби. Можете сміливо братися за будь-яка справу, досягати поставлених цілей, просити підтримки інших людей і, звичайно, отримувати заслужене.

Фото: apostrophe.ua