Дорогу на Щастя, яка з’єднує прифронтову Станицю Луганську з рештою території Луганщини, що підконтрольна Україні, нарешті починають ремонтувати. Вона веде до єдиного пішохідного КПВВ на окуповану територію, який щоденно перетинають майже 10 тисяч осіб.

Автошлях Т-13-09 Щастя — Широкий — у вкрай поганому стані, особливо деякі ділянки. За результатами тендерів обрано підрядника, і довгоочікуваний ремонт «дороги життя», як її називають місцеві мешканці, розпочався. Наразі роботи тривають на двох ділянках, що мають найбільші ушкодження. Підрядник ТОВ «Данко» обіцяє завершити їх до червня поточного року. Як зазначив начальник відділу якості та технічного контролю і нових технологій Служби автомобільних доріг у Луганській області Віктор Циганський, цього приватного підрядника було обрано у 2018 році за результатами тендерів, що їх провела служба у системі ProZorro. Роботи з поточного середнього ремонту підприємство було готове розпочати восени минулого року, але через неузгодженість джерел фінансування їх перенесли на весну 2019-го.

На одній із ділянок (км 22+000 — км 26+000) нині готують дорожнє покриття до укладання нового асфальту. Перший вирівнювальний шар планують покласти найближчого тижня. У САД області зазначають: цю трасу тривалий час не ремонтували, основа покриття зазнала значних руйнувань і деформацій, місцями «дорожнього одягу» майже немає. Але ремонтники постараються зробити її, як новеньку.